Introductie

Over Crystal

Ontstaan van Crystal Colloidals

De oorsprong van Crystal Colloidals begint bij Loek Stroeken (zie hier voor Loek’s autobiografie) toen hij vele jaren geleden het bedrijf oprichtte. De helende kracht van kristallen is al millennia oud. Kristallen zijn gebruikt door een verscheidenheid van oude culturen: de Egyptenaren, Maya’s, Grieken, en Hindoes in de ayurvedische geneeskunde. Hoewel hun rituelen onderling verschilden, waren deze oude culturen verenigd door de theorie dat kristallen energie waren, en dat energie voor specifieke doelen kon worden gebruikt. Zij waren allen gebaseerd op de verbindende theorie dat alles om ons heen en in ons energie is. Elke zandkorrel, elke cel, elk atoom is trillende energie, elk geeft en ontvangt voortdurend energie.

Elke dag kwaliteit

Ons bedrijf is een prachtig huwelijk tussen wetenschap en spiritualiteit, net als de kristallen zelf. Wij zijn ervan overtuigd dat spiritualiteit wordt verkregen door elk moment van de dag te kiezen voor kwaliteit. Wat we daarmee bedoelen is dat het leven gewoon ten volle wordt geleefd wanneer we ervoor kiezen om aanwezig te zijn en het beste te geven aan elke klant, elk product en elke taak. Wij kiezen ervoor om kwaliteit te creëren door middel van deze werkethiek en toewijding aan ons vak.

Onze missie

Het is onze missie om de hoogst meetbare kwaliteit colloïdale producten te leveren aan de mensen van wie we houden. We gunnen iedereen een element van welzijn en gezondheid die in contact komt met ons product en leveren onze bijdrage aan een antibiotica-vrije wereld.

Dat is wat onze producten definieert; wij vertrouwen op de integriteit van de natuur en met geavanceerde apparatuur zijn wij in staat om deze unieke producten te leveren.

Waarom kiezen voor Crystal?

Hoge Kwaliteit

Meer dan 24 jaar ervaring.

Lab Analyse

We testen alles, zodat je weet wat je krijgt.

Persoonlijk advies

Onze health experts helpen je graag.

Tevreden klanten

4,7 van 5 sterren op Trusted Shops