Introductie

Over Crystal

Crystal Colloidals

Welkom bij Crystal Colloidals, de toonaangevende leverancier van hoogwaardige colloïdale producten, die een gezondere, antibiotica-vrije wereld creëren. Wij combineren de wijsheid van oude geneeswijzen met geavanceerde wetenschappelijke processen om de beste colloïdale mineralen ter wereld aan te bieden.

Onze oorsprong

Crystal Colloidals is opgericht door Loek Stroeken, een persoon die diep geïnspireerd is door de duizenden jaren oude helende kracht van kristallen. Kristallen, vereerd door oude culturen zoals de Egyptenaren, Maya's, Grieken en Hindoes in de Ayurvedische geneeskunde, zijn een bewijs van het geloof dat alles om en in ons energie is. De ethiek van ons bedrijf weerspiegelt dit principe - elke zandkorrel, elke cel, elk atoom is vibrerende energie, een kracht die voortdurend geeft en ontvangt.

Onze kwaliteit

Een prachtige mix van wetenschap en spiritualiteit, Crystal Colloidals is toegewijd aan het leveren van kwaliteit, elk moment van de dag. Onze werkethiek en toewijding aan ons vak klinken door in elk product en elke interactie met onze klanten. Wij geloven dat het leven ten volle leeft door aanwezig te zijn en het beste te geven in alles wat we doen.

Onze missie

Crystal Colloidals streeft ernaar de hoogst meetbare kwaliteit colloïdale producten te leveren, die bijdragen aan het algehele welzijn en de gezondheid. Wij zijn vastberaden in onze missie om een van de grootste bedreigingen van de mensheid - antibiotica resistentie - te bestrijden door middel van onze superieure kwaliteit colloïdale zilverproducten. Ons doel is niet alleen om uit te blinken met onze eigen producten, maar om hoogwaardige zorg te garanderen voor alle gebruikers van colloïdale mineralen.

Ons proces

Ons productieproces is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en transparantie. De unieke productietechniek van Crystal Colloidals, geperfectioneerd in 25 jaar en ondersteund door aanzienlijke investeringen, onderscheidt ons. Wij nemen geen kortere weg bij de inkoop van materialen of tijdens de productie. Elke partij wordt streng getest in een onafhankelijk ISO-gecertificeerd laboratorium om optimale kwaliteit en transparantie te garanderen. We analyseren ook andere colloïdale producten op de markt om ervoor te zorgen dat klanten goed geïnformeerd zijn over hun aankopen. Crystal Colloidals is er trots op de hoogste kwaliteit te leveren tegen een concurrerende prijs, met meetbare kwaliteit en de kleinste deeltjesgrootte ooit getest op de markt, waardoor maximale effectiviteit wordt gegarandeerd.

Onze visie

Crystal Colloidals ziet een gezondere wereld voor zich, vrij van antibiotica, geleid door de oude wijsheid van kristalgenezing en versterkt door de moderne wetenschap. Als pioniers op het gebied van de productie van colloïdale mineralen, omarmen wij de verenigende energie in en om ons heen, kiezen wij op elk moment voor kwaliteit en brengen die in onze producten en interacties. Ga met ons mee op deze reis naar een gezondere wereld.

Waarom kiezen voor Crystal?

Hoge Kwaliteit

Meer dan 24 jaar ervaring.

Lab Analyse

We testen alles, zodat je weet wat je krijgt.

Persoonlijk advies

Onze health experts helpen je graag.

Tevreden klanten

4,7 van 5 sterren op Trusted Shops