Crystal´s Beste Prijs Garantie

Crystal´s Beste Prijs Garantie

Niet tevreden? Wij geven je jouw geld terug.

Wij durven te stellen dat alleen Crystal Colloidals de hoogste kwaliteit levert voor een concurrerende prijs. Gelukkig hoeven we het niet bij deze aanname te laten en kunnen we het testen. Goed dat kwaliteit altijd meetbaar is! 

Niet alle colloïdale zilversoorten op de markt zijn gelijk, daarom vertrouwt Crystal Colloidals alleen op onafhankelijke laboratoriumtests om ervoor te zorgen dat u precies weet wat u koopt.

Veel te lang hebben bedrijven hun product verkeerd gepresenteerd, zonder dat de klanten het wisten. Wij hebben onderzoek gedaan en onderstaand tabel helpt bij het bepalen van de kwaliteit en doeltreffendheid van een zilverproduct. De producten hebben wij laten testen door laboratoria Intertek en het Instituut voor Volksgezondheid in Ostrava.

Ga je mee op een excursie om meer te weten te komen over colloïden en de werking ervan?

Ten eerste is het cruciaal om een onderscheid te maken tussen echte colloïdale producten en ionische oplossingen. Ionische zilveroplossingen zijn zo gangbaar op de markt omdat ze goedkoop en gemakkelijk te maken zijn. Echter, ionisch zilver overleeft niet in het menselijk lichaam omdat het zeer onstabiel is en verbindingen zoekt. Na inname komt het eerst in de maag waar het in aanraking komt met zoutzuur dat helpt bij het verteren van voedsel. Zoutzuur heeft een grote hoeveelheid chloride-atomen die onmiddellijk worden aangetrokken door de zilverionen omdat ze tegengestelde ionische ladingen hebben. Dit vormt op zijn beurt zilverchloride, een onoplosbaar zout dat niet oplost in het lichaam. Het wordt met de urine uitgescheiden en is vrijwel nutteloos voor de gebruiker. Inname van hoge doses ionisch zilver heeft weleens geleid tot de zeldzame blauwgrijze huidaandoening Argyria.

In de tabel vind je de respectieve colloïdale en ionische percentages van elk product. Slechts 2 producten zijn overwegend colloïdaal, Crystal Colloidals en Organimal. Als je meer wilt weten over de verschillen tussen ionisch en colloidaal zilver en de aspecten van Argyria, lees dan ons artikel hierover.

Vervolgens is het belangrijk om de werkelijke deeltjesgrootte van de producten te zien. Hoe kleiner de deeltjesgrootte, hoe efficiënter het product. In het boekje “Silver Colloids” schreef professor Gibbs: “De grootte van de deeltjes in de colloïdale zilversuspensies die we gebruiken voor gezondheidsdoeleinden is erg belangrijk. De deeltjesgrootte bepaalt de oppervlakte en daarmee de effectiviteit van de colloïdale zilversuspensie.” In de tabel zien we de gemiddelde deeltjesgrootte voor de producten. Kleinere zilveren nanodeeltjes hebben een groter oppervlak. Deze kunnen dus gemakkelijker doordringen tot op celniveau.

Gemiddeld is de deeltjesgrootte van Crystal Colloidal 0,65 nanometer, wat een verbazingwekkend verschil maakt in de berekening van het deeltjesoppervlak. Door de gemiddelde deeltjesgrootte te vergelijken met het totale effectieve werkoppervlak is gemakkelijk te zien dat er een omgekeerde correlatie bestaat tussen de twee. 

Concentratie is een ander onderdeel bij het vergelijken van colloïdale producten. Helaas hebben de meeste producten niet de concentratie die op het etiket staat. Deze informatie is te vinden onder “geadverteerd” en “gemeten”. Algemeen wordt gedacht dat hoe hoger de concentratie, hoe effectiever het product, wat niet noodzakelijkerwijs waar is. Het is belangrijk om een vaste concentratie te hebben (wij adviseren 10-20 PPM), maar als de deeltjes vooral ionisch of groot zijn, is het product lang niet zo effectief. 

Dus, na het uitgesplitst te hebben zeggen we nog steeds vol vertrouwen dat alleen Crystal Colloidals de kleinste deeltjesgrootte, optimale concentratie en hoogste effectieve werkoppervlak levert voor een concurrerende prijs over de hele linie. 

Nog een keer op een rijtje wat de Beste Prijs Garantie van Crystal inhoudt:

  • Echt colloïdaal zilver – wij gebruiken alleen mineralen van de hoogste kwaliteit en breken deze met ons eigen proces af tot echte zilveren nanodeeltjes en suspenderen deze in ultra zuiver water. Twee ingrediënten zonder vulmiddelen of toevoegingen. 
  • De kleinste deeltjesgrootte op de markt – minder betekent meer met colloïdaal zilver. Hoe kleiner het deeltje, hoe effectiever de oplossing.
  • Optimale Concentratie – Je bent niet het type dat meer neemt dan je nodig hebt en met goede reden. Onze producten zijn ontworpen met jou in gedachten met de ideale concentratie om te helpen bij elke klacht. Hoge concentraties zijn niet nodig als je het beste product op de markt neemt. 
  • Echte mensen en echte service – Wij zijn er voor al jouw vragen over colloïden. Stuur ons een e-mail op info@crystal-colloidals.com en een van onze teamleden neemt binnen 24 uur of minder contact met je op. 
  • Tevredenheid gegarandeerd – Niet tevreden met het product? Geen probleem. Wij bieden je graag een volledige terugbetaling. 
Benieuwd naar de uitsplitsing van een ander zilverproduct? Stuur ons een e-mail op info@crystal-colloidals.com en wij laten het product graag voor je testen.

SHOP ZILVERWATER

Ontdek de variaties
van ons zilverwater

Nu shoppen

ALLE PRODUCTEN

Meer mineralen ontdekken?

Nu shoppen